Hakonen_72
Reaction score
17

Profile posts Latest activity Postings Post Areas About

 • Moro,

  itse en muista kuulleeni kertaakaan suomea Griffin Parkilla mutta enpä ole myöskään käynyt pubissa ennen enkä jälkeen matsien, joten muihin suomalaisiin törmääminen olisi aika sattumaa. Eipä tuo sinällään ole ihme, että Griffin Parkilla käy suomalaisia koska Lontoossa käy paljon suomalaisia futisturisteja.

  Ensi kaudella taas tarkoitus käydä matseissa, ja eiköhän sitä johonkin vieraspeliinkin tule mentyä jossain vaiheessa. Yleensä majoitun Premier Inn Brentfordissa kun Lontoon reissu on futisreissu, joten ei ole paha matka kotimatseja ajatellen.

  Ilveksen miehiä tosiaan niin jalkapallossa kuin jääkiekossakin. Aika iso osa entisistä koulukavereista oli TPV:n kannattajia... ja monta hyvää matsia junnuna tuli pelattua TPV:tä vastaan B- ja C-junnuissa. Noh, noista ajoista on 30 vuotta.
  Aikoinaan League One vuosina aina hätkähdyttin kun ympärillä kuuli suomea puhuttavan ja piti oikein mennä juttusille. Mutta varsinkin nyt parin viime Championship kauden aikana on melkein joka ottelussa kuullut suomen kieltä jossain katsomon ulkopuolella, eli kyllä suomalaisia kannattajia luulisi enemmänkin löytyvän! Pysyvästi asuviin tai kausikorttilaisiin ei tosin muihin törmätty. Joskus vielä :)

  Vai että Ilves...... lapsena kävin usein TPV:n matseissa ja vieläkin sydän sykkii vähän siihen suuntaan (vaikka oonkin Helsingistä), kun isovanhemmat asuivat Ilmarinkadun torneissa ihan tammelan vieressä ja vietettiin siellä päin kaikki kesät. Vielä nykyäänkin kun Tampereella käydään joka kesä (äidin kesämökki Pirkkalassa) yritän aina käydä Tammelassa katsomassa jonkun pelin :)

  t. Joonas
  Huomasin vasta nyt avauksesi. On meitä suomalaisia kannattajia ainakin pari. Mulla ja vaimolla on ollut kausikortti Braemar Roadilla jo 8 vuotta! Ensi kaudelle jää nyt ekaa kertaa uusimatta, sillä me muutettiin pari kuukautta sitten Lontoosta pois ja kierrellään tällä hetkellä Aasiaa. Palataan varmasti jossain vaiheessa, kaikki tavaratkin on vielä Lontoossa säilytyksessä :)

  Oot kyllä parhaimman joukkueen valinnut! Me asuttiin aluksi 45 min kävelyn päässä niin tuli lähin joukkue 2008 valittua ihan sen perusteella. Onneksi! Saman tien nousu League Oneen! Vaikka muutettiin välillä kauemmaksi muutamaksi vuodeksi käytiin silti kaikissa kotimatseissa. Varmaan parasta meidän elämässä oli lauantai iltapäivät Griffin Parkilla ja sitten (usein liian) pitkään jatkuneet illat Griffinissä. Ja mielenpainuneet vierasreissut joita ehdittiin tehdä varmaan 50 ympäri maata ja samalla nähtiin paikkoja joihin ei varmasti muuten tulisi mentyä (Doncaster, Shrewsbury, Bury jne). Suosittelen ehdottomasti!
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top Bottom